MEGA UITVERKOOP! | LAATSTE ITEMS. OP=OP!×

info@gardenfeel.nl

Wie zijn wij?

Over Gardenfeel 

Gardenfeel is een online retailer met het hoofdkantoor in Nederland. We bieden een breed scala aan producten die nodig zijn voor uw dagelijks leven.

In een tuin vind je rust en geniet je van een tuin met charme; daarom is het belangrijkste doel van gardenfeel.nl om vreedzaam online winkelen tot stand te brengen en je winkelen comfortabel te laten voelen.

Ons verhaal

Twee jonge ondernemers zijn in 2020 gestart met het kleinschalig online verkopen van producten op verschillende platformen. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei hebben we ook ons eigen merk gecreëerd en zijn we begonnen met het produceren van onze eigen Gardenfeel collectie. Het aantal producten groeide exponentieel en de volgende logische stap was om in meer landen via onze eigen webshops te gaan verkopen. Ons succes zit in het inkopen van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. We zoeken continu naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Ons bedrijf

We doen marktonderzoek en zoeken uit naar wat welke soort producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrieken die deze producten produceren, waarna we ze in bulk inkopen - rechtstreeks bij de bron. Door dit proces hebben we invloed op het ontwerp en de verpakking van de producten, waardoor we het hele proces kunnen optimaliseren - en dit betekent dat jij, onze klant, uiteindelijk een zeer goede prijs betaalt voor onze producten.

 

Ons doel

Klanten worden steeds prijsbewuster en Gardenfeel faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Als u vragen heeft over onze producten, de beschikbaarheid van een artikel wilt controleren of meer wilt weten over ons bedrijf, neem dan contact met ons op.

Als u vragen heeft over onze producten, de beschikbaarheid van een artikel wilt controleren of meer wilt weten over ons bedrijf,
Weergavenaam bedrijf: Gardenfeel
E-mail: support@gardenfeel.nl

Loading...